MERSİN / AKDENİZ - Naciye Filizay Ortaokulu

2. Dönem okul geneli veli toplantımız yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Kültürün İzinde Projesi Kapsamında geçmişten günümüze gelen ata sporlarımız incelenmiştir.

Mrt

Okulumuzda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri Kapsamında Velilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri Kapsamında Okul Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapılmıştır.

Mrt

Kültürün İzinde Ocak Ayı etkinlikleri sınıflarda yapılmaya devam ediyor.

Mrt

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA EN İYİ CÜMLE YARIŞMASI SONUÇLANMIŞTIR.

Ara

Kültürün izinde projesi kapsamında Kasım ayı içerisinde sosyal bilgiler dersinde çevremizdeki tarihi eserler konuları işlenmiş olup en yakınımızda bulunan TIRMIL TEPE'ye öğrencilerimiz ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Cihan DEMİR ziyarette bulunumuş olup Tırmıl Tepe hakkında araştırma yapmışlardır.

Kas

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında, okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Cennet İnce Erdoğdu koordinatörlüğünde düzenlenen Şehrimi Biliyorum konulu 6. Sınıflar arası resim yarışmasında, okulumuz öğrencilerinden Nurhayat Burakçin 1.   Valat Mişi 2. Musa Eren 3. Olmuştur.

Kas

Okulumuzda Şehrimi Biliyorum etkinlikleri kapsamında Kasım Ayı içerisinde Resim yarışması düzenlenmiştir.

Kas

Naciye Falizay Ortaokulu olarak “Kültürün İzinde” Projesi kapsamında Eylül Ayında 6/B sınıfında Görsel Sanatlar Öğretmeni Cennet İnce Erdoğdu koordinatörlüğünde Müze Eğitimi ve Mersin ilinin tarihi yerleri hakkında farkındalık çalışması yapıldı.

Ekm

Naciye Filizay Ortaokulu olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı içinde Okul Futbol Takımı oluşturulmuş olup ilk maçını yapmıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.